Kolmet vaalit

Tiistai 15.10.2013 - Raimo Tervola


Vaaleja pukkaa, sillä olen ehdolla kolmessa eri vaalissa kuukauden sisällä. Kaksi ensimmäistä vaalia liittyvät minun päätoimen luottamustehtävään Oulun yliopistolla. Kolmas vaali on Oulun Osuuspankin edustajiston vaali.

1. Vaali on 18.10 Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL ry:n liittokokous, joka valitsee toimijoita seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Olen liittovaltuuston varapuheenjohtajan vaalissa mukana. Kokemusta minulta löytyy ay- toiminnasta yli 15- vuoden ajalta mm. valtuuston jäsenenä ja lukuisista toimikunnista. Luottamusmiehenä ja sittemmin pääluottamusmiehenä olen ollut myös yli 15- vuotta.

2. Vaali on 31.10 Oulun yliopiston hallintovaali, jossa olen yliopistokollegion vaalissa mukana. Minulla tulee ensivuonna 30- vuotta täyteen Oulun yliopiston palveluksessa. Olen ollut konetekniikan osastoneuvoston jäsenenä 8- vuotta, teknillisen tiedekuntaneuvoston jäsenenä myös 8- vuotta. Lisäksi olen YT- edustaja, muun henkilöstön arviointiryhmän jäsen ja toimin pardialaisten (STTK) pääluottamusmiehenä. Olen ollut monissa työryhmissä tai vastaavissa Oulun yliopistossa. Muista ennakkoäänestys 15.10- 21.10.2013 ja varsinainen vaalipäivä on 31.10.2013.

Ehdokasnumeroni Oulun yliopiston yliopistokollegiovaalissa on nro 30

3. Vaali on Oulun Osuuspankin edustajiston vaali, joka toimitetaan 4.11- 17.11.2013. Olen ollut Oulun Osuuspankin omistajajäsen vuodesta 1988 lähtien. Seuraan aktiivisesti taloutta ja olen osakesäästäjä. Minulla on mm. eläkevakuutus Oulun Osuuspankissa.

Ehdokasnumeroni Oulun Osuuspankin edustajistonvaalissa on nro 95


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini