Seurakuntavaalit edessä

Keskiviikko 6.10.2010 - Raimo Tervola


Vaalejahan tässä maassa tuntuu riittävän, mutta sehän kuuluu demokratiaan, jolloin kansalaiset saavat valita edustajansa päättäviin elimiin.

Ensiviikolla olisi Oulun yliopiston henkilökuntayhdistyksen www.oyhy.fi  vuosikokous, jossa valitaan hallituksen erovuoroisten tilalle vaaleilla hallitusedustajat kahdeksi vuodeksi eteenpäin hoitamaan yhdistyksen asioita. Vuosikokouksen jälkeen on luottamusmiesvaalit, jossa Oyhylle valitaan luottamusmiehet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Vaalikokous valitsee pääluottamusmiehen, varapääluottamusmiehen ja kuusi luottamusmiestä sekä heille varat.

Seurakunnan puolellakin on myös kahdet vaalit, jossa valitaan seurakuntaneuvostoon ja kirkkovaltuustoon päättäjät neljäksi vuodeksi eteenpäin. Olen ehdolla Tuiran seurakunnassa Kirkko Keskelle Arkea (KKA) listalla.

Seurakuntaneuvostoon olen ehdolla numerolla 132 ja kirkkovaltuustoon numerolla 54. Jos et ole käynyt koskaan ennen äänestämässä seurakuntavaaleissa, niin nyt se on helppoa, sillä ennakkoäänestää voi esim. Linnanmaan Prismassa muut ennakkoäänestyspaikat löytyvät  täältä  Ennakkoäänestys järjestetään 1-5.11.2010 ja seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 14.11.2010.

Raimon numero seurakuntaneuvostovaalissa on 132 ja kirkkovaltuustovaalissa 54

Muista käyttää äänioikeuttasi !

 

PS. Paikallista ja palkittua Hunajaa on vielä myytävänä, ota yhteyttä 050-5564394 tai raimo.tervola@oulu.fi , ennen kuin se pääsee loppumaan. Näin vahvistat vastustuskykyäsi tulevan talven flunssia  ja romuskoja vastaan


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini