Kauppojen elintarvikkeisiin lisäalennukset?

Tiistai 4.4.2017 - Raimo Tervola


Helsingin HOK- Elanto on alkanut vauhdittaa oman alueen S- ryhmän kauppojen iltamyyntiä. Punaisten alennustarrojen miinus 30 prosenttia olevia elintarvikkeita myydään kello 21 jälkeen 60 prosentin tupla-alennuksella.

Helsingissä tämä kokeilu on ollut Alepoissa jo viimekesästä lähtien käytössä. Siitä on saatu hyvää asiakaspalautetta, ihmekös tuo, rahaa säästyy nyt asiakkaan muihin tarpeisiin. Kauppojen ilta-aikainen elintarvikkeiden lisäalennus pienentää Alepan mukaan merkittävästi kauppojen ruuanhävikkiä. Asiakkaita on riittänyt nyt myös ilta- aikaan, joten kauppojen vapaa aukioloaika näyttää toimivan.  Nyt kokeilu on päätetty ottaa käyttöön kaikissa S-ryhmän elintarvikemyymälöissä Helsingin seudulla.

Samainen lisäalennus nimeltään Hävikkitalkoot kello 20 jälkeen on otettu käyttöön myös Osuuskauppa PeeÄssän myymälöissä Kuopion seudulla. Osuuskauppa PeeÄssä on mukana S-ryhmän viiden miljoonan kilon elintarvikkeiden hävikin vähennystalkoissa. Onhan kaupalle ruokahävikin välttäminen myös taloudellisesti järkevää.  

Kysynkin onko meidän paikallisella Osuuskauppa Arinalla tarkoitus osallistua S- ryhmän ruokahävikin vähennystalkoisiin antamalla lisäalennus vähän ennen viimeistä käyttöpäivää olevien elintarvikkeiden osalta edellä kerrotulla tavalla?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini